Fine Art fotopaber Canson Infinity Baryta Prestige 340gsm 111,8cm X 15,24m

Tootekood: 400083958


347.58 €
Kogus
 
1
 
Lisa ostukorvi

Canson Infinity Baryta Prestige 340 on tõenäoliselt parimate kolorimeetriliste omadustega barüütpaber. Seda tõestab TIPA 2017 auhind.

Paber pakub uskumatult laia dünaamilist ulatust mis väljendub laitmatute varjualade renderdusega ning teistele sama klassi paberitele kättesaamatu kontrastiga.
Koostöös parimate fotoprinteritega tagab see paber üliavara värvigamuti võimaldades printida kõrge küllastusega keerukaid toone. 

Baryta Prestige 340 on mõeldud fotograafi parimate fotode printimiseks.
Paberi eraldusvõime esitab väljakutse tehniliselt ka kõige detailirohkematele failidele.


Must-valgete fotode kvaliteet on sellel paberil hämmastav pannes pildid elama ja pakkudes mitmedimensioonilist sügavust.
Paberi prežtiisele tunnetusele aitab kaasa eeskujulik grammkaal, tihkus ning loomulikult baariumsulfaadiga valgendatud paberipind.

Baryta Prestige 340 põhimik töötati välja alfa-tselluloosi ja puuvilla segust ning seda tehti spetsiaalselt paberi esteetiliste ja tehniliste omaduste täiustamise nimel.

Cansoni standarditele omaselt on tagatud kõrged tuhmumiskindluse näitajad. Paber vastab ISO 9706 nõuetele. Ühildub kõikide pigmenttinte kasutatavate fotoprinteritega (Canon, Epson, HP).


Tehniline spetsifikatsioon

Grammkaal | 340gsm²
Paksus | 370 µm
Koostis | alfa-tselluloosi ja puuvilla segu
CIE valgesus | 112
ISO 2471 läbipaistmatus | 112
Optilised valgendid | väga minimaalselt
PH neutraalne
PH puhverdatud
Veekindel